HAPPY TOGETHER

Coöperatie iParcs

iParcs is een coöperatieve onderneming die eigenaren en gasten in de recreatiesector bemiddelt en ontzorgt. Onze aanpak is gebaseerd op transparantie, klantvriendelijkheid en slimme oplossingen.

Een coöperatie betekent samenwerken. Leden, vaak eigenaren van recreatieverblijven, bundelen hun krachten en middelen. Dit leidt tot kostenbesparing, inspraak in beslissingen, en optimale dienstverlening voor iedereen. Samen geloven we in recreatief succes door samenwerking.
Bekijk Onze
Projecten

Benieuwd naar onze recente projecten? Elke project toont ons engagement voor transparantie, klantvriendelijkheid en slimme oplossingen.

OVER IPARCS

Onze recreatieformule

iParcs bemiddelt en ontzorgt u op alle vlakken, zoals verkoop, beheer en eventueel ondersteuning in de verhuur. Alles wordt optimaal geregeld vanuit één bedrijfsbureau.

De verfrissende recreatieformule van iParcs heeft de wensen van eigenaren en gasten samengebracht in een uniek recreatief concept, waarbij een transparante, klantvriendelijke en een slimme aanpak hoog in het vaandel staat. Wij geloven dan ook steevast in onze slagzin 'Happy together'.
Neem Contact
Met Ons Op

Heb je een vraag, of wil je meer weten over onze coöperatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.