Over iParcs Wonen

Onze woonformule

iParcs biedt uitgebreide ondersteuning voor zowel permanente als tijdelijke huisvesting, voor doelgroepen als bijvoorbeeld: starters, senioren of statushouders. We ontzorgen op alle vlakken, van het realiseren van woonparken, tot de verkoop, verhuur en beheer van woningen. Het geheel wordt efficiënt ingezet vanuit één centraal bedrijfsbureau.

Onze innovatieve woonformule combineert de wensen van alle betrokkenen met een transparante, klantvriendelijke en slimme aanpak. Bij iParcs streven we ernaar om van elk huis een thuis te maken, geheel in lijn met onze overtuiging: 'Happy together'.

Over iParcs Wonen

Onze diensten
iParcs biedt een breed scala aan diensten die volledig zijn afgestemd op de behoeften van eigenaren en bewoners in de woningsector. Onze klantgerichte aanpak en innovatieve oplossingen maken ons de ideale partner voor het beheer en de verhuur van zowel permanente als tijdelijke huisvesting. Wat ons uniek maakt, is onze geïntegreerde aanpak vanuit één centrale organisatie, wat zorgt voor efficiënte en naadloze service. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

Ontwikkelen

iParcs biedt expertise in het ontwikkelen van woon- projecten, van concept tot realisatie, inclusief planning, ontwerp en bouwcoördinatie.

Beheer

Wij verzorgen het volledige beheer van wooncomplexen, van onderhoud tot het beheer van faciliteiten, vanuit één bedrijfsbureau.

Verkoop

Onze diensten omvatten het professioneel begeleiden van de verkoop van woningen, van waardebepalingen tot marketingstrategieën.

Verhuur

iParcs biedt uitgebreide ondersteuning bij de verhuur van woningen, inclusief huurincasso, contractbeheer en huurdersbegeleiding.

Marketing

Wij ontwikkelen effectieve marketingcampagnes om de projecten optimaal onder de aandacht te brengen van potentiële kopers en huurders.

Advies

Wij verstrekken deskundig advies op het gebied van vastgoed, inclusief juridisch advies, financiële planning, en strategisch vastgoedadvies.

Gemeentes

iParcs werkt samen met gemeentelijke instanties om woonprojecten te ontwikkelen die voldoen aan lokale regelgeving en eisen.

Maatwerk

Heb je specifieke behoeften die niet worden gedekt door onze standaard diensten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden.