Over iParcs Recreatief

Onze recreatieformule

iParcs bemiddelt en ontzorgt u op alle vlakken, zoals verkoop, beheer en eventueel ondersteuning in de verhuur. Alles wordt optimaal geregeld vanuit één bedrijfsbureau.

De verfrissende recreatieformule van iParcs heeft de wensen van eigenaren en gasten samengebracht in een uniek recreatief concept, waarbij een transparante, klantvriendelijke en een slimme aanpak hoog in het vaandel staat. Wij geloven dan ook steevast in onze slagzin 'Happy together'.

Over iParcs Recreatief

Onze diensten
Bij iParcs bieden wij een uitgebreide reeks diensten aan die speciaal zijn ontworpen om eigenaren en gasten in de recreatiesector volledig te ontzorgen. Onze klantgerichte benadering en innovatieve oplossingen maken ons de ideale partner voor het beheren en verhuren van recreatiewoningen. Het unieke aan iParcs is dat we alles vanuit één centrale organisatie regelen, waardoor u profiteert van efficiënte en samenhangende service. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden:

Parkontwikkeling

iParcs biedt ondersteuning bij het opzetten en realiseren van nieuwe recreatieparken, van conceptontwikkeling tot de uiteindelijke bouw.

Parkbeheer

iParcs neemt het beheer van een recreatiepark uit handen voor een efficiënt beheer, denk aan het gastenverblijf, schoonmaak en administratie.

Verkoop

iParcs begeleidt bij de verkoop van recreatiewoningen, van waardebepaling en marketing tot onderhandelingen en de uiteindelijke overdracht.

Verhuur

iParcs zorgt voor de promotie, reserveringen, gastenverblijf en schoonmaak van recreatiewoningen, zodat de verhuur moeiteloos verloopt.

Marketing

Wij ontwikkelen en zetten slimme marketingstrategieën in om recreatiewoningen aantrekkelijk te presenteren voor meer resultaat.

Advies

iParcs biedt deskundig advies voor recreatiepark ontwikkeling, marketing, en operationele efficiëntie om parken succesvol te beheren.

Gemeentes

iParcs werkt met gemeentes om projecten te ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften en regelgeving, en helpt bij het verkrijgen van vergunningen.

Maatwerk

Heb je specifieke behoeften die niet worden gedekt door onze standaard diensten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden.

Onze projecten

Vakantiepark iParcs Zeijen

Het laatste nieuws over ons meest recente
recreatieve project, vakantiepark iParcs Zeijen.